Hessing Supervers

Groente en fruit snijden en verwerken is een vak apart. Hessing BV beheerst dit vak al bijna 60 jaar. Ze verwerken de verse grondstoffen tot onder meer panklare groentes, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades

Hessing is een van de koplopers in de groente- en fruit verwerkingsindustrie. Dat is mede te danken aan de focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving. Er wordt er alles gedaan om de producten lekker, gemakkelijk en supervers bij onze klanten af te leveren. Hessing levert een breed assortiment aan verse producten aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.

Hessing werkt vanuit Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Iedere week gaan er vanuit de verschillende productielocaties miljoenen verpakkingen versproducten op transport. In Nederland gebeurt dat grotendeels met het eigen transportbedrijf Hessing Logistiek. In totaal werken er ruim duizend mensen bij Hessing BV.

De dynamiek van supervers
De duizenden kilo’s verse groente en fruit worden binnen enkele uren gekeurd, gesneden, gemengd, verpakt en afgeleverd. Een dynamisch proces dat 24/7 doorgaat. Voor medewerkers van Hessing is er maar één belofte die telt: elk product van Hessing moet gemakkelijk, lekker, gezond én vers zijn. Nee, supervers!

www.hessingsupervers.nl